En dag på jobbet

Jag går upp tidigt för att komma till kontoret i Malmö först av alla. Jag försöker att vara så kreativ som det bara är möjligt. Utanför fönstret är byggarbetarna redan i full gång (jag som tycker att jag är uppe med tuppen) och borren går till marken med sådan kraft och passion att man undrar om det vore första gången, vilket vi alla vet att det inte är.

Nåväl. Texter och blogginlägg ska skrivas, nya spännande produkter läggas in, viner ska analyseras och producenter kontaktas. Tur att pekfingervalsen som smekte tangentbordet i alldeles för långsam takt för några år sedan förvandlats till ett frekvent och rätt sexigt smattrande i betydligt högre tempo. Jag skulle kanske inte vilja kalla det Quickstep men Cha-Cha är det nog i alla fall. Hur är din dag på jobbet?

Följ mig även på Invinitum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *