Nytt kök innan midsommar?

Ja, det är vad vi hoppas på i alla fall. När vi precis flyttat in i huset sa vi att vi skulle renovera övervåningen och trappen för att sen ta det lugnt ett tag men när badrummet nästan var klart var vi redan i full gång med att planera köket.

Men sen kom solen i vägen för köksplanerna, vi ville ju ha en fin trädgård så vi kunde vara ute. Nu är trädäcket klart och blommorna planterade och idag kommer hantverkarna för att fixa köket.

Det är inte utan att jag är nervös. För en kontrollfreak som mig är det inte alltid lätt att släppa taget, helst hade jag velat vara med för att bestämma, lägga mig i och komma med åsikter. Men i det här fallet har jag insett mina begränsningar och sitter snällt på bussen in mot Malmö.

När jag kommer hem idag är det till ett helt nytt hem, ett hem i kaos… Väggar ska rivas, golv ska bilas upp, nytt kök ska byggas, öar ska sättas ihop och nytt klinkers i hall och kök ska läggas. I kontraktet står det att det senast ska vara färdigt den 26 juni, men det är väl ingen som jobbar midsommarhelgen? Hoppas inte för vi får gäster över helgen…

Följ mig även på Invinitum

5 svar på “Nytt kök innan midsommar?”

 1. Hej! Bra blogg du har :) Hittade hit efter att ha sökt på gustibus på google – funderar på att söka deras sommeliersutbildning nästa år. Tänkte passa på att fråga vad du tyckte om utbildningen? Bra/dåligt? Tack!!

 2. Haha Erica! Vi e roliga vi! Jag har dig på min näthinna o du har mig! Vilket team! Vi måste vara sjukt snygga. Undrar om någon annan också har oss i huvudet när de tvingar sig ut. : )
  Kör hårt! Stor kram!

 3. Hej Sanna! Vad kul att du hittat hit och tack! Jag läste på Gustibus 2008/2009 och det är det bästa jag gjort.

  Det finns så mycket möjligheter att arbeta med vin efter att man är klar med kursen. En dag i veckan gör det möjligt att jobba under tiden men det är mycket självstudier… Det får man ha i åtanke.

  Man gör kursen lite till vad man själv vill. Ju mer du läser, desto mer lär du dig… Så är det ju med allt.

  Rekommenderas!

 4. Tack för svaret och tipsen! Det stärker den uppfattning jag fått.. Kommer fortsätta kika in här ibland och se dina vintips. :) Ha det gott!

 5. Jag har faktiskt er båda två (Erica och Åsa) som motivationskälla när jag ska ut på en sväng med mina löparskor. Erica har dessutom lugnat mig inför skräcken att skaffa barn, äntligen fick man se ett exempel på att det inte är omöjligt att få tillbaka sin kropp inom rimlig tid efter att ungen kommit ut! Vem vill gå och va halvfet och missnöjd i flera år efteråt liksom? Heja er! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *