Underbara, älskade Verona

Vi landade i industristaden Milano i onsdags eftermiddag, senare färdades vi med tåg genom öppna landskap som stod i blom, hela tiden med mäktiga Alptoppar i bakgrunden, för att slutligen hamna i Romeo och Julias hemstad, Verona.

Solens strålar värmde och himlen var alldeles blå så humöret var på topp när vi begav oss ut i den vackra staden för lite äventyr. Vi fick uppleva var Veronas antika Gladiatorer kämpat för sina liv, de mysiga kullerstensgatorna som omringade staden och ett besök på restaurangen ”Romeo & Julietta”.

Men det kylda Soavevinet som spilldes i våra glas på en proppfull uteservering iförda solglasögon, somriga toppar och med 25 grader som sällskap var nog kvällens höjdpunkt.

Följ mig även på Invinitum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *