Time to shape up

Våren har kommit! Sakta men säkert suddas spåren ut från den vidriga vintern som varit, men med detta kommer även ångesten. Ångesten över att bikinisäsongen faktiskt snart är här. Känner ni igen er?

När olika vårtecken börjar dyka upp runt hörnen vet man att det även är hög tid att sopa igen efter den vinterfeta volangkostymen som visst kallas kropp. Blek hud ska bli brun, trött kött ska rastas och med detta ska linjerna fram.

Det bästa det här året är att jag inte ens är orolig, så det där med ångest är egentligen en överdrift. Anledningen är att förra året vid den här tiden var jag höggravid, en riktig bitterfitta och fet som en jävla kossa.

Då nådde jag målvikten på några månader vilket ger mig kraft att tro att jag klarar allt. Jag kanske ska fortsätta vara vinterfet fram till maj för att sen köra. Bara för utmaningen. Jag är ju rätt dålig på att prestera om jag inte har en piska som slår mot ryggen.

Följ mig även på Invinitum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *