Lång händelserik dag

Åker in till Malmö och Invinitums kontor om några timmar. Känns skönt att vara igång igen, träffa underbara människor som faktiskt kan föra en diskussion (Harley må vara ett A-barn men prata kan hon inte) och fantastiskt att se utvecklingen som sker när man är föräldraledig. Hos sig själv alltså. Men nu är det alltså Magnus som har ansvaret för vår skatt och det är min tur att se till att vi har mat på bordet.

Igår kväll när jag kom hem hade en liten futtig framtand trängt ut ur Harleys ömmande mun och det kändes som jag missat hela hennes uppväxt (ni förstår separationsångesten). Vi får se vad hon åstadkommer under dagen, för idag blir en lång dag då en Bourgogneprovning på Gustibus väntar under kvällen, kanske kan hon gå, sjunga och säga; mamma, du är bäst?

Följ mig även på Invinitum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *