Välkommen tillbaka Bengan

Så skönt att slippa se Mr Dolk i rutan denna fredagsmorgon, dessvärre befarar jag ett varannan vecka koncept så Blondie är väl tillbaks nästa vecka igen. Vi vet ju alla att förra fredagen slutade i skandal där Jens enbart snackade skit i några minuter. Anders klockade honom till, 2, 45 blankt. Jag vet, sjukt kul.

Jens Dolk är duktigt oskolad då han upprepande gånger begår misstag han absolut inte får göra och hur han lyckats få jobbet på tv är för mig ett mysterium. Vår dotter Harley som är 8 månader hade löst uppgiften med högre betyg om hon bara hade kunnat prata.

Ni kommer ihåg förra veckans tjat om ruttna druvor, om PX-druvan som han benämner söt, tramset om dessertvin, mat och dryck i ett konstigt perspektiv och så glömde han förstås att Sherry är ursprungsskyddat.

Nyfiken som jag är var jag tvungen att surfa in på hans hemsida där han stolt presenterar sina dryckesprovningar och vad hittade jag där? Jo, ”dessert & dessertvin”… ” Say no more.

Föj mig även på Invinitum och på Fresh Magazine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *