Sherrytanten

Som med allt annat här i livet följer dryckerna vi sköljer ner olika trender. Sherry är ett vin som går i motsatt riktning och inget kan väl var mer omodernt än just detta som anses gammalmodigt och något som passerat bäst-före-datum för länge sen. Fel, fel, fel.

Sherry är ett världsvin som är fantastiskt till mat och som bjuder på en mångfald och bredd av stilar som inget annat vin kan erbjuda, dessutom är det mycket prisvärt. De som antyder att sherry är out of fashion är bara inkompetenta dårar som lever kvar i begynnelsen då den söta sherryn regerade på marknaden utan konkurrens.

Så för att styrka min tes. Jag älskar sherry och jag älskar att många av dessa viner kan fås på halvflaska. Då jag kan gå till systemet och köpa något gott för att timmarna senare stå i köket och knapra rostade mandlar och slurpa Sherry Fino som värsta tanten slurpade söt sherry förr i tiden, med gott samvete. Varav Sherrytanten.

Följ mig även på Invinitum och på Fresh Magazine

1 svar på “Sherrytanten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *