Andra biografin

Jag tänkte att det var dags för en liten uppdatering om vem jag egentligen är. I själva verket är jag ju den samma men det har ändå hänt en del sen sist…

Numer har vi en underbar liten dotter som heter Harley och är 6 månader, jag har blivit gift (vem trodde det?) och vi har precis köpt ett radhus i Staffanstorp. Äntligen ska vi tillbaks till underbara Skåne.

Vad gäller vin och allt som kommer därtill skriver jag ”Vinspalten” i tidningen KristinehamnsAktuellt och så har jag nyligen börjat som vinkonsult på det Malmöbaserade importföretaget Invinitum där jag bloggar en del och skriver artiklar samt så jagar jag kvalitativa vinproducenter, främst från mitt absoluta favoritland Spanien.

Om ni mot förmodan missat det så bloggar jag även på Fresh Magazine, jag försöker även uppdatera min egen blogg och mina vintips här på sidan så mycket som det går men ibland hamnar det lite i kläm.

För övrigt är jag samma jag. Bara lite äldre, lite klokare och lite bättre. Men framför allt är jag lite lyckligare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *