Sybariter – ett folk att avundas

Första gången jag spelade ”Sybarit” var för några år sedan och jag blev förälskad direkt. Det måste vara ett av världens roligaste sällskapsspel och det bjuder på tusentals frågor om mat, dryck och seder på en ganska lättsam nivå, inte alls lika nördigt som vinspelet ”Bouquet”.  Här räcker det med att man har ett intresse för det goda i livet och vem har inte det?

Inte nog med att ”Sybarit” blir till fantastisk underhållning i rätt sällskap utan jag har också fått lära mig att sybariterna var ett njutningsfolk som levde i södra Italien på 500-talet före Kristus, de älskade allt gott här i livet och då framförallt det som rörde mat och dryck. Fantastiskt vad man kan lära sig av att bara surfa på nätet. En skål för sybariterna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *