Scandic i Karlskrona – Bästa läget med sämsta personalen?

048

Ja, så skulle det faktiskt kunna vara. Vi var där i torsdags och kunde väl inte gnälla på så mycket förutom att det vita vinet vi beställde var ljummet. Ni ser, redan här har läget vunnit över servicen.

Vi gav det ändå en chans till när vi gick dit igår för att äta deras grillbuffé. Käket var inte så mycket att klaga på, det var gott och trevligt men saknade intressanta och spännande smaker. Okomplicerat och bra helt enkelt, så som en buffé ofta ämnar vara. Till detta drack vi en mjuk och bärig, lätt kyld, Pinot Noir från Chile med en örtighet som fungerade väl till maten som serverades.

039

Men, till saken hör den att personalen var på riktigt något av det värsta jag varit med om. När vi satt oss till bordet gick det förbi ungefär fem stycken utan att de ens tittade på vårt bord och då hade vi försökt tillkalla de små liven med skygglapparna ett antal gånger. Till slut fick vi uppmärksamhet och lyckades beställa in dryck, efter mycket om och men, det velades fram och tillbaka om vilken vinlista som var aktuell och när vi sedan ville ha vinet kylt var det jättemärkligt.

Det var ungefär den aktiviteten som var vid vårt bord under kvällen. Frågor om vi hade det bra, om vi ville ha något mer att dricka eller kaffe efter maten existerade inte. Jag frågade en tjej vilken toalett som hade skötbord varav hon svarar ”Det är min första dag idag, men jag ska kolla upp det”. Hon kom tillbaks en timme senare, då hade jag hunnit byta på Harley två gånger.

Istället för att bli irriterade eller arga över eländet skrattade vi åt situationen, skålade i en somrig drink och njöt av den fantastiska utsikten. Går vi dit igen? Förmodligen, inte för maten, drycken eller servicen men för atmosfären och det magiska läget. Så varför inte marknadsföra sig på bästa sätt, en ny slogan för hotellet lyder numer: ”Scandic – Bästa läget med den sämsta personalen”. Jag lovar att de hade haft fullt varje kväll.

Följ mig även på Fresh Magazine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *