Back on track

Det har gått 4 veckor sedan sist. Bloggandet kommer efter… Big time. Efter förra bloggposten slog kroppen bakut. Total fysisk och psykisk krasch. Jag tvingades stanna upp och har varit borta från träningen sedan dess. Tungt, drygt och utmattande. Men troligtvis välbehövligt. 

Nu börjar jag komma tillbaka. Tillbaka till rutiner. Tillbaka till träningen. Och troligtvis tillbaka till glädje, balans och harmoni. Det händer mycket omkring mig. Som vanligt då såklart men den här gången är det övervägande positiva saker. 

Många beslut ska fattas. Det kommer bli grymt. 2016 är året då det händer. 2016 kommer bli fantastiskt. Tack vare mina två kärlekar. Ni betyder allt. 

1 svar på “Back on track”

 1. Hejsan,
  Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
  Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
  (Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
  Åldersgräns 16 år.
  Mvh, Tove

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *