Samarbetspartners

Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra medlemmar fina rabatter hos våra fantastiska samarbetspartners. Du får en personlig kod som du uppger vid bokningen för att ta del av rabatten. Hör av er till oss om ni har frågor eller funderingar!

Anders Franzén på Face Facts är leg. sjuksköterska och certifierad injektör. Anders utbildar även i injektionsteknik och har mer än 10 års erfarenhet i branschen.

Anders utför injektioner och behandlingar på sin klinik i Växjö men frilansar även på andra ställen i landet som Båstad, Halmstad, Jönköping, Sölvesborg, Hässleholm, Vetlanda, Karlskrona, Kalmar, Höllviken, Malmö och Sigtuna.

Som medlem på gymmet har du följande rabatter hos Face Facts: 5% på fillers och botox (gäller ej klinik i Båstad) samt 5% på celluformbehandling.

Heidi Hammar på Lashes by Heidi driver en skönhetssalong i hjärtat av Båstad. Heidi är utbildad kliniktandblekare, nagelterapeut och fransstylist. Som medlem på gymmet har du 10% rabatt på följande behandlingar: tandblekning, fransförlängning, lash lift, nagelförlängning och nagelförstärkning.