Nytt samarbete med Jenny Sandersson

Vi är mycket glada över att inleda ett samarbete med fantastiska Jenny Sandersson, vi har precis fått in ett gäng coola hoodies, både för killar och tjejer, som vi säljer på gymmet. Medlemmar på gymmet köper hoodien för 1 000 kr och icke medlemmar 1 200 kr.

Jenny Sandersson är en expressiv konstnär med något utöver det vanliga. Hon vågar, och går över gränserna med sina många konstnärliga uttryck. Oavsett om det är inom mode eller konst så sticker hennes skapelser ut. Mixen av street och high-end är unik.

Jenny har levt många år i Los Angeles och är nu tillbaka i Sverige och satsar på konst och mode. En av Jennys alla konstuttryck är i form av handmålade skinnjackor. Hon har bland annat gjort jackor till Mia Skäringer (No More Fucks To Give), Clara Klingenström, Loreen, och till självaste Johnny Depp. Hon har haft utställningar med sina stora abstrakta tavlor i Berlin och Los Angeles.

Nu jobbar Jenny även digitalt med sin originalkonst i en mix av egna bilder och effekter. ”Jag älskar att sammanföra stilar och bilder digitalt som blir till original”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *