Shape by Sattler AB

Utveckling & förändring

Till er som har hängt med mig i några år vet att saker och ting har förändras och utvecklats. Jag startade mitt företag 2009 under namnet Erica Sattler @InVintage, det var då enbart ett företag som fokuserade på mat och dryck, framför allt vin, och som jag jobbade med lite vid sidan av. Skrivuppdrag, föreläsningar och vinprovningar samt vinkonsultation till företag och privatpersoner var en del av mina projekt.

Professionellt så har jag en bakgrund från restaurangbranschen, en sommelierexamen från Gustibus och ett gäng dryckesutbildningar och kurser, tävlingar och SM-placeringar efter detta. Jag jobbade senast som inköpschef på ett Malmöbaserat vinimportföretag under 6 år innan jag bestämde mig för att köra fullt ut med mitt eget hösten 2016.

Mat och dryck är ett stort intresse som jag har haft med mig länge, och vita viner från världens alla hörn ligger mig lite extra varmt om hjärtat samt kvalitetsvin från Spanien.

Erica Sattler @InVintage blir InVintage Fitness & Wine

Eftersom intresset för allt som har med kost och träning att göra alltid varit stort så var det kanske inte så konstigt att tanken på att tävla i body fitness föddes. Hösten 2014 började jag bygga min fysik och tidigt 2015 var tävlingsplanerna för året satta och totalt 3 tävlingar genomfördes.

Under våren 2016 tog jag min PT-licens från DS Personal Training School. Som en följd av detta drog träningsuppdragen igång och det kändes naturligt att utveckla företaget som då gjorde namntillägget Fitness & Wine. Än idag älskar jag kontrasterna. Hösten 2016 lämnade jag en anställning på vinimportföretaget för att köra mitt fullt ut.

2016 vilade jag från alla tävlingar, jobbade, pluggade, byggde fysik, bearbetade, analyserade och våren 2017 var det dags igen. I samma veva började tankarna kring tävlingscoaching att födas. Efter en placering i finalen på Tyngre men med en tung 6-placering i bagaget, bytte jag on stage till backstage. Tävlingsteamet Team Shape by Sattler startades.

Shape by Sattler AB blir till

Under 2017 hade jag fullt upp med träning, kost, massage samt tävlingar och landade på en större del fitnessrelaterade uppdrag och endast en liten del inom mat och vin. Shape by Sattler AB blev ännu en naturlig del i utvecklingen.

Shape by Sattler AB erbjuder tjänster inom fitness och hälsa:  PT, PT Duo, PT Small Group Training, PT Online, träningsprogram, kostupplägg, kroppsmätning med kaliper och inbody, fitnesstest och massage, tävlingscoaching och poseringsträning. Alla upplägg och program är individuellt anpassade för varje klient och skräddarsys efter behov och resultat.

Shape by Sattler AB erbjuder även konsulttjänster inom mat och dryck, vinprovningar, föreläsningar och reportage. Så Shape by Sattler AB kommer även i fortsättningen erbjuda det bästa av två världar – Fitness & Wine!