Galna veckor…

Vart har hösten tagit vägen? Kändes som sommaren precis var här. Nu är det istället mörkt, kallt och 58 dagar till julafton. Sinnes. Hösten är alltid som mest intensiv på jobbfronten med mässor och producentbesök och vi blev precis klara med Älska Mat & Vin på Slagthuset, en fantastisk mässa med galet mycket folk, veckan innan det hade vi producenten från Il Casalone på besök. Nu laddar vi några dagar innan Alex från Recaredo kommer och veckan efter det flyger vi till Stockholm för Mitt Kök. Bloggen hamnar efter och dessutom ligger jag inne med en långdragen förkylning som gör mig gnällig som ett barn. Precis cyklat 45 minuter med tråkigt låg puls men snart blir det bättre… Och ljusare. Om sisådär 180 dagar.

1 svar på “Galna veckor…”

  1. Intressant blogg. En fråga om träning. Kört du någon kostrådgivning mm? Hälsningar David

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *