Så jävla nöjd

Det har varit berg- och dalbana nu i några veckor med träningen. Har känt mig trött och sliten och jag har inte visat de resultat som jag velat uppnå. Förra veckans vägning var dock en katastrof vilket gjorde att vi började tvivla på vågen så vi strök resultatet och jag åkte och köpte en ny. Vilket i och för sig gör att invägningen på 67,4 kg för 8 veckor sedan känns något opålitligt, men nu har vi i alla fall en ny utgångspunkt på 64,8 kg som vägdes in förra veckan. Imorgon får vi se om det hänt något, sjukt nervös! Resultatet på träningen går i alla fall framåt, när vi började för 8 veckor sedan gjorde jag inte en enda dip. Idag tryckte jag 14×3 och det kändes sjukt skönt. Jag börjar se ljuset i tunneln… Nu är vi på väg till älskade Diana och Dansk och känner mig som ett barn på julafton, äntligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *