Ny energi

20140113-065853.jpg

Efter en hälsohelg (nä, brukar inte se ut så när vi ses) i Båstad hos finaste Diana och Dansk är jag fylld med ny energi! Lägg där till minus från gårdagens vägning och mätning och jag är tokladdad för en ny träningsvecka. 3,6 kg till målvikt. Det tar sig! Det går långsamt men det går framåt…

1 reaktion på ”Ny energi”

  1. Fantastiska, underbara ni! Jag älskar å hänga med er!
    En hälsohelg va precis vad jag behövde för å riktigt fatta att bukfettet å vintervolangerna måste lämna mig, å det e nyss!
    Tack för inspirationen, tips, råd, lagar å regler.
    Å tack för att du finns! Jag älskar dig, finaste fina bästis! Vi ses snart igen, det är ju inte meningen att vi ska vara utan varandra… <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *