Tävling igen

Så var det dags igen. På lördag ska det tävlas och denna gång är det en intern tävling som ska göras upp mellan landets medlemmar i Munskänkarna (jag blev medlem i förra veckan) med start av en deltävling i Karlskrona. Jag, tillsammans med en annan karl, ska under lördagseftermiddagen blint prova sex olika viner, tre vita och tre röda.

Utefter utseende, doft och smak ska vi sedan försöka dra en slutsats om vilken druvsort det är som gömmer sig i glaset samt från vilket land och region vinet kommer ifrån. Kanske inte världens lättaste uppgift men det är klart att vi ska göra vårt bästa och så hoppas vi på vinst. Håller tummarna för att det går vägen.

2 svar på “Tävling igen”

  1. Håller på dig!
    Kom ihåg den enda hållbara tekniken: utgå ifrån vad det INTE kan vara och genom uteslutningsmetoden söka dig fram till rätt svar. Allt annat kommer att fälla dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *