Jag vill dricka sprit, skaka rumpa och ha galet sex

Det är en evighet sen sist och jag saknar det obeskrivligt mycket, det drar duktigt i sprittarmen och i nerverna nu. Förmodligen för att dagen då jag kan göra allt detta närmar sig med stormsteg.

Några veckor kvar och sen är det min tur att glänsa på dansgolvet, eller inte. Jag nöjer mig med en plats i baren där jag kan dricka jacke och svepa öl. Glöm finliret, det är yrseln och bakfyllesexet dagen efter jag vill åt.

I vissa kretsar passar det sig kanske inte men i mina gör det. Jag är inte sofistikerad, elegant och snobbig, det går nämligen inte alltid hand i hand med ett kulturellt mat- och vinintresse.

Som ni märker är jag ett stolt praktexemplar på detta. Så snart säger jag skål, höjer glaset, skakar den lilla rumpan (som dessvärre inte är så liten längre) och hoppas på att pärlan finner stimulans.

4 svar på “Jag vill dricka sprit, skaka rumpa och ha galet sex”

  1. jag vill va mä, jag vill, jag vill, jag vill!!!!!!
    Galet, med massa shots, bira å skumpa! just like old times!<3

  2. Ja mä!!!! de e min tur nu…..inte er….ni ska vara hemma o föda bebisar….den desperata tvåbarnsmorsan som tror hon för evigt e 25 vill me ut o skaka sin kubik t häck….

  3. Jovisst Linda, tror du på det själv? Jag ska föda en bebis och det är snart avklarat så min tid är snart här igen… Me like! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *