Mer vin till folket

Erica Björklund Sattler

InVintage skapades med ambitionen att förmedla kunskap om vin på ett sätt som alla människor ska ha en möjlighet att förstå. Vin är ett intresse som växer sig allt starkare hos folket och det behöver därför också presenteras på ett sätt som anpassas efter den breda marknaden.

Tanken är att ett bra vin inte alls behöver kosta skjortan och man behöver heller inte veta allt om vinet, men det blir mycket roligare om man har lite fakta i bakfickan. Med information om vin och dess värld på en nivå som är lättsamt och som passar er går vi ifrån allt vad snobberi innebär, det handlar om kultur, upplevelser och oändliga kombinationer, men framför allt om en stor nyfikenhet och glädje.

Det här är kanske inte något för vinsnobben som enbart törstar efter fina Bordeaux-viner från klassificerade slott eller högt ansedda Bourgogner från Grand Cru-gårdarna, men väl för resten av oss dödliga som kan konsten att njuta av ett glas vin med ett leende på läpparna och slipsen på sned. Med det inte sagt att bättre viner inte alls sköljs ner eller att det spottas i glaset för att bubbel serveras. Gott vin i stora klunkar är som balsam för själ och hjärta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *