Redan februari

Tiden flyger förbi… Redan februari och snart är det mars. Fantastiskt. Äntligen börjar jag att komma igång med träningen efter vad som verkade bli världens längsta förkylning. Skapligt drygt. Nu har jag varit förkyld för resten av mitt liv känns det som.

Eventuella tävlingsplaner ligger först efter sommaren så nu ska jag äntligen få börja bygga upp kroppen igen. Det är mycket på gång och på måndag så börjat jag läsa till PT (ska bli galet intressant) och en flytt står på tur, vart är inte riktigt klart men oavsett var så kommer det bli bra. Våren 2016 är tiden då jag landar, både mentalt och fysiskt. I hope.

Min dotter är snart 6 år så det är väl dags att välkomna fröken till familjeföretaget. Haha… Harley kommer att måla tavlor för barn, abstrakt barnkonst, under namnet Little H. Hysteriskt roligt. Allt är inte riktigt klart på hemsidan men återkommer om detta. Ni får ett smakprov på bilden ovan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *