Upp som en sol, ner som en pannkaka

Kan väl beskriva ganska bra allt det här vad träning och diet innebär. I lördags var det en riktig skitdag då det bara var tungt och jag ville skita i allt men sen kom söndagen och det var åter dags att kolla hur kroppen ligger till. 11 veckors slit. Nästan halvvägs. Målet var minus 5 kg och minus 5 cm i midjan till maj bara för att tighta till lite, men planerna ändrades rätt snabbt. Så var det dags för lite skryt, vilket egentligen inte är tillåtet i Sverige. Men… På 11 veckor har jag tappat 9 cm i midjan och 4,9 kg. Jag har gått från 0 chins till 4 och från 0 dips till 18. Känner mig rätt nöjd. 2,5 kg till målvikt och eventuell tävlingsform kommer närmre och närmre… Dagar som denna är allt slit värt allt. Tidiga morgnar, strikt kost och hård träning känns inte längre så jobbigt. Vi får se vart det tar mig… :)

3 svar på “Upp som en sol, ner som en pannkaka”

  1. Tack! :) Du vet vad jag kommer att säga nu… Det är för fan bara att bestämma sig! Och du, tack för all hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *