Fyra sköna veckor till ända

Roquetas de Mar

Utan blogg och utan jobb (nästan i alla fall), och det har varit så jävla skönt! Vi inledde semestern med några dagar i Båstad med finaste vänner och Medina på Madison, kommer aldrig glömma denna kväll… Herregud! :) Sen bar det av till Roquetas de Mar på den spanska solkusten. Mysigt, soligt och Harley trivdes som fisken i vattnet.

En vecka senare landade vi i ett Sverige med regn, rusk och fallande grader. Projekt garderob inleddes, och avslutades. Projekt förråd påbörjades, och avslutades. En grym kräftskiva mitt ute på de skånska slättbygderna hann vi också med där fröken testade på lite äkta tysk ”Hannoversche Lüttje Lagen”. Inte nog med tekniken för att hålla två glas i samma hand, jag var tvungen och svälja också…

Liseberg

Sista veckan inleddes med en snabbvisit av mina älskade föräldrar och vi träffades alla igen med kusiner och syster på Liseberg dagarna senare, och Harley åkte karusell efter karusell. ”Lilla uppskjutet” fick mig ur balans tidigt på dagen men Harley skrattade som aldrig förr, körde vidare med ”Flume Ride” x tre och så ytterligare ett tiotal innan det var dags att åka tillbaka till Skåne. Puh.

Sista semesterdagen avslutas med städ och tvätt. Pizza och Pinot från Nya Zeeland och imorgon kör jag igång med en mjukstart, or not. Ska sitta i juryn för bedömning av svenska viner där ett 50-tal viner står redo, det blir tufft men kul såklart.

Sol, bad, grill och sköna kvällar. Fantastiska vänner och underbar familj. Skratt, bus och mys. God mat och god dryck. Fyra underbara veckor. På måndag kör vi igång för fullt igen med ny energi och ny glöd och förhoppningsvis en del nya projekt… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *