Diet, svarta piller & grönt te

Jaha, då var det dags. 2 veckor av ren och skär pina, men vad gör man inte? Tackar ödmjukast för alla tips och trix från vänner och bekanta som fyllde min inbox igår efter mitt blogginlägg om att jag kört fast ordentligt. Vissa dieter var äckligare än andra… :) Jag har i alla fall beslutat att hålla mig till den som jag vet fungerar, om det var rätt beslut vet vi om några veckor. Dessutom måste jag väl börja vänja mig vid att hälla i mig grönt te på morgnarna (så jävla vidrigt) och så har Magnus köpt några piller som tydligen ska vara överbra… Mamma och pappa, pillerburken inhandlades ÖVER disk så ni behöver inte oroa er. De är lagliga och är de det i Sverige så är de det över hela världen (kanske inte i Norge förresten). Nåväl, nu kör vi så önska mig lycka till!

3 svar på “Diet, svarta piller & grönt te”

 1. 2 gram protein/ kg målvikt och fyll på med fett upp till önskat kaloriintag :-). Så har jag kört nu i 10 dagar upp till 1700 kalorier och loosat 4 kg.

  Hur mycket kalorier/dag har du gått på? Och vad går du på för kaloriintag under de nästa två veckorna?? *nyfiken*

  Sist men inte minst … LYCKA TILL, hoppas volangerna släpper!!!!!

 2. Hej,

  Ja, det får vi verkligen hoppas… :) Bra jobbat!
  Jag har legat på ca 1600 kalorier/dag + en ätardag i veckan, ingen diet utan mer en kontrollerad kost med mindre kolhydrater. På måndag (nytt datum) ska jag gå ner till hälften i två veckor och kommer att ligga på ca 800 kalorier/dag. Så då måste vollisarna släppa taget… :)

 3. Fy vad jobbigt med så lågt … men hoppas att kroppen kommer igång!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *