Den heliga mor- & dottertiden

Harley

Dagar som denna då all tid ägnas åt varandra. Hämtade en glad tjej på dagis sen eftermiddag, sprang hand i hand över vägen och hem till vårt hus. Lagade mat tillsammans och käkade i lugn och ro. Hoppade i badet (det var nog mer bubblor än vatten) och hade skumkrig. Myste upp oss i soffan och läste en bok. Ingen iPhone, ingen Ipad och ingen Mac. Inget överdådigt, bara jag och älskade Harley. Underbart. Nu sussar lillrumpan sött bredvid mig och jag får väl passa på att öppna upp datorn… :)

1 svar på “Den heliga mor- & dottertiden”

  1. härligt att ni tar vara på tiden… snart så har hon vuxit upp och fått andra intressen än att umgås med mamma. tiden går alldeles för fort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *