4 år med min kärlek

20120912-200343.jpg

Idag är det 4 år sedan som jag och min älskade man bestämde oss för att sluta tramsa runt och istället satsa allt på varandra. Ett beslut jag inte ångrat en sekund… 12 september 2008 förändrade mitt liv.

Vi tog examen från våra utbildningar våren 2009. Magnus friade veckorna senare i fantastiska Skåne. Dagarna efter detta flyttade vi till Karlskrona. Efter ytterligare nån vecka upptäckte vi att jag var på tjocken och september 2009 startade jag företag.

Födde en underbar dotter våren 2010. Gifte oss 4 månader efter det i sommarens värsta oväder. Jag var mammaledig lite under sommaren och jobbade ibland. Augusti 2010 började jag konsulta Invinitum. Sen fick vi nog. Oktober 2010 bestämde vi oss för att flytta tillbaka till Skåne. En månad efter detta kollade vi hus och december 2010 flyttade vi in.

Tidig vår 2011 började Harley på dagis och Magnus på P7 och sen dess har det bara rullat på… Harley har blivit 2,5 år och Magnus har inte ens fyllt 30. Själv är jag fortfarande 20.

Jag vill bara säga att jag älskar dig Magnus och jag älskar dig Harley, tack för att ni finns i mitt liv… :)

3 svar på “4 år med min kärlek”

  1. Underbara blogg:-) kan verkligen inget om vin förutom att jag kan konstatera att jag blir lite rund under fötterna… men Tack för alla gapskratt du ger mig, det får mig att förstå att du fortfarande är samma grymma brud som jag träffade för snart åtta år sen!! Sluta aldrig skriva!!

  2. Åhh tack finaste finaste Caroline! :) Jag blev alldeles varm i hjärtat av det du skrev… Och väldigt fundersam. Inte var det väl 8 år sedan vi rockade på Silverbullet, fulla som as och med scenen i sikte? Jisses… Tusen tack och stor kram!!! :)

  3. Jo du darling säsongen 04/05… D bli väl åtta år sen!!! Ja du vart tog tiden vägen?! Idag sitter vi med varsin underbar familj, hus, jobb:-) glömde säga att jag ser ju numera skillnad på om det är rött eller vitt vin oxå!! Tänkte om nån annan läser så dom inte tror att du känner en som är helt koko;-) det som fick mig att skriva igår var den uppbrända snuttefilten… Skrattade så tårarna sprutade!!! Ska tipsa alla mammor..och pappor, då Charlies pappa skrattade hysteriskt igår oxå! kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *