Tidernas bästa bröstpass

I förrgår kom vi iväg sent till träningen. Det hade börjat skymma, gymmet var tomt och motivationen sådär. Bröst stod på schemat och jag värmde upp i bänkpressen på 100 reps med stången. Kändes bra. Hängde på så att jag hade 40 kg vikt och tryckte 22 reps. Lätt. Gjorde en liten höjning upp till 50 kg och trodde att det skulle vara lätt igen. Men icke. Svintungt. 6 reps sedan dog jag.

Blev vansinnig. Laddade om och justerade lite i tekniken. 10 reps på 50 kg. Nu så. Och igen. Återigen 10 hyfsat lätta. Höjde till 60 kg och körde en 8:a och andra gången en 6:a. Höjde ytterligare och körde en 6:a på 65 kg. Gånger två. Avslutade med en 4:a på 70 kg. Dock med lite stöttning på de två sista repsen.

Bänkpress:
20 kg – 100 reps
40 kg – 22 reps
50 kg – 6 reps
50 kg – 10 reps
50 kg – 10 reps
60 kg – 8 reps
60 kg – 6 reps
65 kg – 6 reps
70 kg – 4 reps (de två sista med stöttning)

Fortsatte sedan med sned hantelpress, bröstpress i maskin och flyes. Så kvalitetsmässigt tidernas bästa bröstpass även om det inte blev något personbästa. Det kommer. Tack baby för din hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *