Varannan-vecka-tjejen

20131229-095253.jpg

Det är tydligen jag. Visar upp strålande resultat ena veckan för att sen nästan nolla veckan därpå, eller plussa. Snacka om psykiskt utmattande. Efter en mycket lugn och skön julvecka (jag hade också varit snäll) i Värmland hos mina föräldrar var det dags att återgå till rutinerna i fredags. Söndagar bjuder som alltid på vägning och mätning och denna söndag var ingen bra morgon. Visade plus 100 gram på vågen och bara minus 0,5 cm i midjan. Skyller på svullna menstider. Kan ju glömma morgondagens planerade vilodag och nyårsaftons ätardag. Fuck. Dock ska jag dränka mina sorger i champagne ikväll… Man får ju välja sina kalorier med omsorg. Räknar två glas och sen är fröken förmodligen toppad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *