Fucked up day

Pratar om gårdagen. Tidig morgon på gymmet med pw och sen mätning och vägning. Något som gick åt helvete. Efter de första två veckorna med nytt kost- och träningsprogram trillade jag 4,5 cm i midjan och 1 kg på vågen och nu efter ytterligare 2 veckor hade jag ändå förväntat mig någon form av resultat. Men icke. Jo, minus 0,1 kg. Jippie. Hatar när det inte går min väg! Efter en halvtimme i omklädningsrummet med tårar som sprutade och en frukost som var rätt svår att trycka i sig var det dags att ladda om för ett lagomt omotiverat gympass. Beundrar folk som kan vända nederlagen till något positivt. Jag kan det inte utan blir bara förbannad. Sjukt dålig förlorare. Låter inte ens Harley vinna när vi tävlar eller spelar spel (får skäll av Magnus varje gång). Hon är 4 om några månader. Men idag blir det nytt upplägg och nya tag. Puh.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *