Long time ago…

IMG_0437

Nästan åtta veckor har gått. Jesus. Jag tappade det helt kan vi ju konstatera. Men nu är väl tanken att jag ska var på banan igen, we will see… Jaha, vad har hänt sen sist då? A lot. Älska Mat & Vin i Malmö för att sen dra vidare till en fantastisk helg i Stockholm på Mitt Kök. Årsmöte och gåsamiddag med sommelierföreningen syd. Cavaprovning med densamma. Vi har haft en mycket blöt personalfest på Arenan. Och julfest på Gustibus. Däremellan en hel del jobb och nya projekt med WoFo Agency. Det har gått i ett. Sen har jag eventuellt planer på att göra en fitnessatsning men bestämmer mig först i februari när vi ser hur formen känns. Det här kan bli intressant… :)

1 svar på “Long time ago…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *