Tre år som gifta

20130724-074610.jpg

För tre år sedan tappade jag all kontroll. Vårt tre-dagars bröllop var välplanerat in i minsta detalj med inte ett utan säkert femton PM. Ett år av förberedelser, genrep och beslut var som bortblåsta den dagen då det var dags. Vaknade upp till orkanvind och regn som föll vertikalt OCH horisontellt, Kungsholmsfort visade sin vrede. Inte ens plan B gick att genomföra. Där satt jag i tornet med mina tjejer medan jag knappt var medveten om kaoset utanför. Gästerna var blaskvåta och sjösjuka, lokal för vigsel fick bytas och tack vare fantastiska människor och grymma värdar så löste det sig till slut. Jag blev inlindad i svarta sopsäckar och på en kärra i pappas famn kördes jag över halva ön. Tre timmar försent vigdes vi. Nu har det gått tre år och när jag tänker tillbaka på dagarna blir jag fortfarande tårögd, full i skratt och fylld med värme. Jag älskar dig mer för varje dag Magnus! Och grattis på bröllopsdagen… Tur du har en bloggande fru, så du slipper missa våra årsdagar… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *