2 svar på “Today is the big day…”

  1. Det var ett av de finaste och roligaste bröllop jag varit på, och jag har varit på några, mest på egna.
    Och många fina tal, bla. mitt. Kocken gjorde ett superjobb, och vinerna var perfekta till maten, vem är så kunnig att välja ut det så perfekt? Leken, spexen var exakt lagom, förutom slipsen.

    Jag passar på att tacka alla som varit med och ordnat och jobbat med SandraJohan Bröllop, det blev en oförglömlig kväll för mej som pappa Svärd, förutom att receptionen ringde och skulle skicka räkning på städning av min stuga, detta förstår jag inte??

  2. Haha… Jag tror jag dör så rolig du är!!! :) Det blev en oförglömlig dag, kväll och morgon… Helt fantastiskt och något som jag alltid kommer att minnas. Dessutom var det hysteriskt roligt… :) Jag tror att jag förstår det där med städningen… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *