Träningstönten

Erica

Jag frågade Magnus om han möjligtvis hade en väska som jag kunde låna när jag skulle springa ner till gymmet tidigare idag. Magnus försvann i ilande fart upp på vinden och kom ner med en övermaxad… Öhh… Stridsväst. Typ. Tydligen så var det en ”Lundhagsväst”. Ok. Jag har aldrig känt mig muppigare i hela mitt liv… Väl framme på gymmet p-bästade (finns det ett svenskt ord som heter så?) jag i bänkpress med 4 set om 6 reps på 40 kg. Delmålet är att trycka på två gula på var sida (15 kg + stången som väger 20 kg) innan juni och målet innan 2013 tagit slut är Ediths sjuka resultat på 90 starka… Eller inte. Men 60 hade varit coolt. Det bästa är ändå att jag kan ta en cigg och ett glas vin med gott samvete när jag kommer hem… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *