Hur gammal är jag?

Erica Sattler

Ibland kan man ju undra. Jag kommer ihåg när jag precis fyllt 18 och började hänga på Biljarden och Statt i Kristinehamn, jag kunde inte för allt i världen förstå vad ”gamlingarna” gjorde ute (de som då passerat 30). Nu gör jag det och undrar förtvivlat om ”fjortisarna” tänker likadant de få gångerna jag går ut. Förmodligen. Igår var jag på gymmet och när jag stod på löpbandet kom jag på mig själv med att för några korta sekunder glömma bort hur många år jag fyller i sommar. Det var några korta sekunder av befrielse. Eller förnekelse. Vart går gränsen?

2 svar på “Hur gammal är jag?”

  1. Din ålder spelar mindre roll i sammanhanget, du är precis lika snygg nu som för 10 (?) år sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *