Djuphavsfiske någonstans i Mexikanska Golfen

Mexikanska Golfen

Vi vaknade tidigt i morse till ett smatter mot rutorna, ohh no! Vilken annan dag som helst men inte idag… John fyller 30 och vi hade bokat en dag med djuphavsfiske mitt ute i Mexikanska Golfen och då vill man kanske inte att det regnar. Vi styrde färden mot Fort Myers Beach och Sea Trek med Kapten Ken Pearsen i täten. Efter några timmar med regn och stadiga vindar var vi tillräckligt långt ute på havet för att börja fiska och tro det eller ej men vi kom ut till en nästan klarblå himmel.

Mexikanska Golfen

Fiske är inte riktigt min grej… Tycker att det är lite… Öhh… Småäckligt. Trots detta fick jag upp två små rackare, pappa hade varit så stolt! :) Efter fem minuter utan napp tröttnade jag och gick upp på soldäck, det är lite mer min grej, och det tog inte många minuter innan Harley somnade som en prinsessa i Kaptenssviten. En underbar dag ute på havet (om man räknar bort de första tre timmarna med regn) med fantastiska vänner och en nybliven 30-åring. Ett stort grattis John och välkommen till klubben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *