On a plane over the Atlantic

Heathrow

Fem i morse startade vår dag och några timmar senare gick vi av tåget vid Kastrup. Älskar Kastrup! Atmosfären, shoppingen och friheten att dricka ett glas vin innan klockan slagit elva. Flygningen till London gick relativt smärtfritt men vi hade redan från början ont om tid och vårt plan blev givetvis något försenat, en dryg timme mellan flygen på Heathrow blevt något stressig…

But we made it! John och Malin mötte upp oss vid gaten till Miami precis som planerat, det blev ett mycket kärt återseende om dock något svettigt. Nu är klockan snart halv tio hemma i Sverige, Little H checkade ut för några timmar och vi sitter fortfarande på flyget. En något bumpy flygning om ni frågar mig men om 4 timmar så lovar jag att jag säger att det lätt var värt det… Vi ses  i USA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *