Jag glömde en liten detalj

En liten, så liten, sjukt liten, väldigt liten, så jävla liten detalj… NOT!!! Jag började nedräkningen till vår USA resa för ca 14 veckor sedan, som vi vet flyger tiden förbi och nu är det bara 5,5 vecka kvar tills planet lyfter mot palmer och naken hud. För några dagar sedan insåg jag att bikinin snart ska på… Not so funny! Jag ligger inte direkt i bikinisäsong. Mentalt? Absolut! Fysiskt? Inte ens i närheten. Så i helgen åkte vi iväg och köpte ett löpband, målet är minus 1 kg i veckan fram tills vi åker. 5 kg överflödigt vinterlager som visar sig i osmickrande volanger känns väl rimligt att bli av med, jag vill ju inte se ut som en blekfet turist från Norden. I en solstol vid poolen i vårt hyrda hus på Floridas västkust kanske, men på Miami Beach? No, thank you! Idag kör vi… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *