Gästinlägg…

Fick böna och be hyfsat länge innan jag fick tillåtelse att dela med mig på fruns sida. Vad har hänt idag då?

Jo, löpband inhandlat. Erica ska slita ut det innan det nya året har kommit ifatt oss sa hon. Ja, och när hon väl säger något som hon har gett sig fan på så blir det oftast till alltid så. Detta innebär att man inte kommer att se så mycket av henne nu de närmaste veckorna då hon sliter på löpbandets friktionsyta med Asics löpsula. Man får ju passa sig så att man inte en dag blir omsprungen och förnedrad av henne i spåret…

Själv har jag nu en ny tjänst som innebär tidvis mer tid med familjen vilket är fantastiskt då man ibland har undrat om Harley kommer känna igen en när man kommer hem. Baksidan är väl att alla Don Juan kopior som hoppats på att lägga in stöten på frugan på grund av mannens frånvaro kan tänka om fett för den stora kisen är hemma nu… :)

Magnus Björklund Sattler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *