Det här med föräldrar och dåligt samvete

20121106-201858.jpg

Det verkar vara ett vanligt förekommande problem. Dagarna fylls med dåligt samvete för att våra småttingar inte får sova tills de vaknar, för att vi stressar på morgonen och skyndar till jobb. Sen får vi dåligt samvete för att vi hämtar för sent och för att vi inte hinner spendera mer än några timmar med de små liven innan de somnar… Och där emellan ska vi laga mat, städa, tvätta, bada barn och leka roliga leker. Fast varför ska vi egentligen ha dåligt samvete? Det är ju så här livet är. Tacka vet jag helgerna… :) Fast denna helg har jag i och för sig dåligt samvete för att jag ska åka till Stockholm. Ni fattar… Skönt att man inte är ensam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *