Provningar & mässdagar

20121029-215009.jpg

Efter förra veckas producentprovning med Ton Mata från Recaredo följde tre galna mässdagar. Alla som jobbat mässa vet att de sista timmarna är man rätt tjock i huvudet och det mesta bara snurrar… Druvsorter, regioner och distrikt. Ekologiskt certifikat eller inte. Stora och små ekfat, franska och amerikanska. Handskörd, manuell. Filtrerat och ofiltrerat. Prenumeration, erbjudande och beställningar.

Ni fattar. Det är precis som att jag kliver ur min egen kropp och på avstånd ser jag hur jag rabblar, tjatar och försöker hålla förståndet uppe, några gånger undrar jag vem idioten är (jag själv alltså). Nåväl, idag är det måndag och mamma fnissade lite lätt när jag gick upp och la mig vid 21… Fortfarande dödstrött och jag gissar att jag kommer att vara det i några dagar. Godnatt och sov gott. I will.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *