Från himmel till pannkaka

Igår var allt frid och fröjd och Harley sprang glatt runt på lekplatsen. Idag var situationen en helt annan… Vaknade inatt av att jag hade en braskamin som klängde sig fast vid min sida så det var bara att kliva upp, öppna medicinskåpet och börja reparera (ni vet allt det där med temp, febernedsättande och vatten). Tanken var att Harley skulle sova sig frisk tills det var dags att gå upp. Vad trodde jag? 05.00 gav jag upp och förflyttade en kokhet tjej från sängen ner till soffan. Sen bar det av in till kontoret i Malmö för att hämta min dator, stanna till vid affären och bunkra upp med juice, saftsoppor, yoghurt och glass. En sväng in på apoteket hanns också med för att sedan vara uppkopplad 08.00.

Harley har mest spenderat dagen i soffan med sin älskade katt och Hello Kitty filt, tittat på barnprogram och grymtat lite illa när medicinen börjat gå ur kroppen. Stackars liten… Mamma brukar ofta säga ”ibland är Harley två år stor, och ibland är hon två år liten…” En perfekt beskrivning på gårdagens omställning till idag. En eftermiddagspromenad med lite frisk luft gjorde henne gott och sen blev det en svalkande och skön dusch, men det tog musten ur henne och 17.30 däckade Harley på soffan igen. Vi får hoppas att imorgon blir en bättre dag… I alla fall med betydligt lägre feber.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *