Officershustrun överlevde

Fredagens fest med grabbarna överlevdes… :) Solen sken, det var oerhört varmt och stämningen mycket god (högljutt, grabbigt och på en låg nivå, precis som väntat).

Harley var helt överlycklig över ”massa killar” och det första som hon sa när hon slog upp sina små blå i lördags morgon var: ”mamma, var är massa killar?” ”Ja du, tack och lov så ligger bara en utav dem i vår säng…” :)

Magnus ringde strax efter fem på morgonen. ”Jag har ingen nyckel, kan du komma ner och öppna?” Radiostyrd, skelögd och med ett par trasiga boxer (jag hade önskat att få lägga upp den planerade bilden, men Magnus hade skjutit mig så jag låter bli) trillade han i säng. Boys’ night out. Inte så mycket som skiljer sig från när vi tjejer går ut… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *