Semester?

Det verkar som att jag redan har tagit semester, här på bloggen i alla fall. Det har jag inte kan jag tala om. Jag är mest omotiverad och saknar inspiration. Något som dessvärre drabbar mig väldigt ofta nu för tiden…

I slutet av förrförra veckan var mina föräldrar och hälsade på. Tre generationer tjejer tog igen lite tid medan morfar (pappa) hängde på Ozzykonserten i Malmö med grabbarna. Den helgen gick alldeles för snabbt.

Sen kom förra veckan och menyavsmakning på The Lodge med Liri och Fredrik stod på schemat. Maten var grym och vinerna valdes med omsorg. Bröllopet kommer bli fantastiskt! :)

Resterande vecka bestod av jobb och planering inför helgens stundande möhippa. Det blev ordentligt med brudsnack, vin och dans i höga klackar på Hipp långt in på småtimmarna. Behöver jag säga att söndagen spenderades i soffan? Urk…

Så kom måndagen, och tisdagen… Det sjukaste är ändå att jag ska ut och skaka rumpa igen nu på fredag. Two times in a row? Ohh yes! En fru, en mamma och en kvinna med fantastiska människor omkring sig… Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *