Milano – here we come!

När jag och Magnus började prata om att vi skulle dra iväg för några veckor sedan föreställde jag mig själv i minimal bikini liggandes i en solstol vid poolkanten, sörplandes på en paraplydrink och med Harley på säkert avstånd på Bamseklubben. Mer fel än så kunde jag inte ha. Jag sa att Magnus fick bestämma resmål den här gången om jag fick ta nästa. Sagt och gjort. Så säger han att han vill åka till Milano, jag höll jag på att tappa hakan! ”Vem är du och vad har du gjort med min man?”

Nu står i alla fall väskorna i hallen, mina bästa city outfits är packade och cafébrillorna likaså och taxin kommer om några timmar. Jag tror att det finns en man som kommer ångra sig när han inser att han precis bestämde en tripp till en av världens bästa shoppingstäder!!! :) Förhoppningsvis hinner vi med en liten utflykt till sagolika Verona också, det var underbart i mars och kommer förmodligen vara bedårande nu… See you in a week!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *