Ett helt år i Staffanstorp

Idag är det exakt ett år sedan som vi flyttade hit och mycket har hänt sedan dess. Jag tänkte att jag skulle ladda upp ett hemma hos reportage men i och med att jag är så sjukt oteknisk har jag fortfarande inte lyckats ladda över bilder från min iPhone… Så det blir text idag igen. En annan dag kanske. Det bästa är ändå att det mesta är renoverat och klart och näst på listan i renoveringsprojektet är ett vinrum! Snart så, snart… Tomten kanske kommer tidigt i år? :)

Följ mig även på Invinitum

1 svar på “Ett helt år i Staffanstorp”

  1. Vad tiden har gått fort, kommer aldrig att glömma den första veckan i Staffanstorp. Kul men oj vad stressigt allting var. Levde som vildar på madrass i vardagsrummet alla 4:a. Ps. Tomten kan ju inte komma ni är ju inte hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *