Bikiniångest

Ibland går tiden lite väl fort. Blev nyligen påmind om vår stundade semester, hur skönt som helst absolut, men det jag hade glömt (läs: förträngt) är att med den är det dags att kliva i bikinin.

Ångesten inför beachsäsongen infann sig sex månader tidigare än planerat. Visst är det underbart? Till er som är jag som jag som lyckas lägga på sig lite extra under de mörka månaderna vet vad jag pratar om.

Tiden är knapp, men det går. Hög tid för lite diet… Jag vet att min käre mor tycker jag är som vackrast med lite volanger som hon så snällt beskriver som kvinnliga former.

Vad är det med mammor och deras glädje när döttrarna fått lite extra att ta på? Det måste ligga i det undermedvetna om det skulle hända något, typ att vi skulle få slut på mat eller en ny istid komma, vad vet jag. Det är du morsan och Mr Toll den yngre. Roliga ni.

2 svar på “Bikiniångest”

  1. Hej snäckan!

    Förstår absolut inte vad du menar……..Du behöver väl inte träna, banta eller vad det nu är du vill.

    kramiz Cathie

  2. Jag är ledsen Cathie, men jag tror att du hamnar under ”mammakategorin”… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *