Vad är då så porrigt med hösten?

Sen det första lövet föll till marken har ni fått höra mig gnälla. Gnälla så mycket om mörka dagar, hårda vindar och kyliga morgnar att ni nästan skulle kunna kategorisera mig bland de riktiga bitterfittorna. Må så vara.

Jag går i ide under hösten, försvinner under vintern och vaknar sedan upp med vårens värmande strålar och de blomstrande ängarna. Så skulle det kunna se ut i en romantisk saga men i själva verket ligger jag i soffan med ångest, äter chips och blir så där äckligt vinterfet för att vakna upp i mars och inse att bikinin ska på i år med.

Men, det finns faktiskt något vackert, härligt och sexigt med hösten. Nästan lite erotiskt. Jag pratar inte om sprudlande champagne från 96 eller om porrig röd Bourgogne från de bästa lägena. Utan om stövlar. Jag älskar stövlar! Höga, korta, rundade, spetsiga. Stövlar i alla dessa former som får mig att le varje gång jag öppnar skogarderoben. Jag älskar stövlar nästan lika mycket som vin. Nästan. Och nu äntligen får jag lov att använda dessa förföriska härligheter.

2 svar på “Vad är då så porrigt med hösten?”

  1. VÅga vägra hösten för guds skull Erica.. Lite blommor i håret och färgglada toppar.. nån vecka till. Btw.. vet inte om jag frågade men jag e ledig från den 17-18 sept om du e sugen/kan/har lust med en sista minuten med mig!
    O en annan sak.. en bra sak med hösten.. man ”behöver” inte vara så deffad, man visar sig ändå så sällan bart.. : ) Säger jag med lite dåligt samvete efter blåbärspannkakor och chokladboll till frukost.. ; )

  2. Det hade jag gjort Åsa, om jag inte varit sån frysfis…

    Tyvärr kan jag inte den helgen, vi ska på bröllop. Så typiskt! Men snart får vi ses tycker jag, det hade varit mys!

    Du behöver ju inte ha dåligt samvete, du är fit året om… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *