Semesterläsning

Jag vet att jag har varit dålig på uppdateringar här på bloggen, av den enkla anledningen att jag inte haft tid. Harley har varit sjuk, Magnus har lekt krig i skogen, köket har renoverats och jag har haft fullt upp med jobb. Men helt sysslolös har jag ju inte varit varav ni nu har lite skön sommarläsning framöver:

Trenden med grönt håller i sig

Skattehöjning på boxviner

Champagne under klubban till världsrekordpris

The Barcelona Declaration

Gérard Depardieus rosévin på SAS flygningar

Recaredo når höga höjder

Semestertider som sagt och jag har väl också tänkt att koppla av lite, sen hur mycket är väl en annan fråga. Men ta det lugnt och njut av mat och dryck tills ni inte orkar längre… Trevlig sommar!

Följ mig även på Invinitum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *