Naturliga viner skapar diskussioner världen över

”Och ämnet har aldrig varit så hett som det är nu, samtidigt finns det lika många som är positivt inställda som till de riktiga skeptikerna. Föreståndarna till filosofin menar att anledningen till att man inte gillar dessa naturviner är att våra smaklökar manipulerats av alla ”kemikaliska viner” som vi druckit i så många år. De menar även att ekologiska viner inte är samma sak som ett naturligt då det enda som krävs för det förstnämnda är att druvorna odlats ekologiskt, vad som sedan händer under vinifieringen räknas inte, vilket i praktiken innebär att man kan mixtra med de ”ekologiska vinerna” hur som helst”. Läs hela inlägget här.

Följ mig även på Invinitum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *