Härlig inspiration

Ni vet hur det känns när man just kommit igång med kosten och träningen inför den kommande ”blotta-hud-säsongen”. Allt känns rätt tungt, tråkigt och meningslöst och det enda man vill är att slänga sin blekfeta kropp i soffan och frossa i choklad, lakrits och flottiga chips. ”Jag börjar imorgon istället”. Förmodligen.

Men jag har tips till er som känner så här. Kika in på Åsas blogg och botanisera bland grymma bilder och råd om kost och träning. Varje gång jag känner som ovan (läs: varje dag) och jag precis satt ner min feta röv (nåväl, lite rund är den allt) i fåtöljen öppnar jag upp den här tjejens sida och lika snabbt som ljuset färdas är jag uppe på min crosstrainer och svettas. Visst är det härligt med inspiration?

Följ mig även på Invinitum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *